Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Στο τιμόνι του "Θέμα 98,9" ένας Σερραίος



Ο Σερραίος Μάνος Κακλαμάνος είναι ο αρχισυντάκτης του ραδιοφωνικού σταθμού «ΘΕΜΑ 98,9» πρώην "ALPHA Radio" ενώ κάνει εκπομπή με τον Σωκράτη Γκιόλια και είναι υπεύθυνος για τα περιφερειακά ραδιόφωνα που μεταδίδουν το "Θέμα Fm" στη περιφέρεια.
Ο Μάνος ξεκίνησε την καριέρα του από τα ΜΜΕ της Θράκης R Channel, ράδιο Power , αφού σπούδαζε Νομική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο, η καριέρα του συνεχίστηκε στην Αθήνα κοντά στο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο στις εκπομπές Ζούγκλα, Κίτρινος Τύπος, με πολλές επιτυχίες και αποκλειστικά ρεπορτάζ.
Καταφέρνει να φτάσει μέχρι τη θέση του αρχισυντάκτη, με μια λιτή επιστολή προς τον Μάκη εγκαταλείπει την δημοσιογραφική ομάδα και πηγαίνει στην τηλεόραση του ALPHA, ρεπορτάζ έρευνας για το δελτίο ειδήσεων, η εθελουσία όμως τον βρίσκει εκτός καναλιού και καταλήγει στην “αγκαλιά” του Θέμου. Ο Μάνος παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2009 την Ασπασία Παπαϊωσήφ. Η Ασπασία είναι κόρη του συζύγου (Στέλιου) της Αντινομάρχη Ιορδάνα Σαββίδου από τον πρώτο του γάμο και ζει μόνιμα στο Ακριτοχώρι.

ΠΑ.ΔΗ

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Από "μέσα" η ομιλία της κ.Μπακογιάννη



Με autocue γίνονται όλες οι ομιλίες της κ.Ντόρας Μπακογιάννη, φαίνετε καθαρά στη φωτογραφία ότι διάβαζε την ομιλία της. Είναι ένα "έξυπνο" βοήθημα για όλους τους ομιλητές. Επαναλαμβάνω ότι είναι βοήθημα και όχι να γίνετε όλη η ομιλία από εκεί.
Δείτε στην άλλη φωτογραφία πως έβλεπε το κείμενο.


Το λάθος βέβαια είναι του σκηνοθέτη (Νταούλη) που τοποθέτησε τόσο κοντά το autocue,κατά συνέπεια φαινόταν συνεχώς στο κεντρικό πλάνο της κ.Μπακογιάννη.
ΠΑ.ΔΗ

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Είναι πολύ εύκολο μπορώ να το κάνω και εγώ

Παρακαλώ πολύ να σταματήσουν τα ανώνυμα blog να σπιλώνουν τους μη ανώνυμους .
Είναι πολύ εύκολο να αναφέρουμε ονόματα, το έχω κάνει και εγώ αλλά έβαλα την υπογραφή μου .

Με “blogκικούς” χαιρετισμούς.
ΠΑ.ΔΗ

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Σερραϊκό κουτσομπολιό


Σερραία δημοσιογράφος πέρασε ένα “καυτό” Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη, έμεινε στο 4άστερο ELECTRA Palace και συγκεκριμένα στον πέμπτο όροφο, απολάμβανε τον καφέ της πληρώνοντας 7€ για ένα cappuccino με θέα τον Θερμαϊκό, ο “παρτενέρ”, της έκανε όλα τα χατίρια πληρώνοντας 260 € κάθε βράδυ .

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Ανακοίνωση συναδέλφων της ΕΡΤ


Μέχρι και "χορηγός" έγινε η ΕΡΤ στα ιδιωτικά κανάλια , ξεσκεπάστηκαν οι συμφωνίες που γίνονται κάτω από το τραπέζι .
Δείτε εδώ την καταγγελία.

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Γρυλλάκης VS Σαββίδη


Ο Γρυλλάκης σπάει τη σιωπή του και επιτίθεται προς πάσα κατεύθυνση…
Επίθεση κατά του Πρώτου Θέματος και του δημοσιογράφου Παναγιώτη Σαββίδη που πήρε τη συνέντευξη από τον Κίρο Γκλιγκόρωφ.
olympia.gr