Τρίτη 12 Ιουνίου 2007

Με fissler η έκρηξη στη Νιγρίτα

Ζελατοδυναμίτιδα…σε αυτό το υλικό συγκλίνουν όλες οι πληροφορίες για το περιεχόμενο του εκρηκτικού μηχανισμού που χρησιμοποιήθηκε στο νεοαναγειρόμενο σωφρονιστικό κατάστημα της Νιγρίτας, το βράδυ της Κυριακής. Υλικό που μεταφέρθηκε στο κτίριο της διοίκησης μέσα σε μία χύτρα ταχύτητας για να μην κινδυνεύσουν οι δράστες αλλά και για να προκαλέσει μεγαλύτερες καταστροφές. Ωστόσο, σε δηλώσεις του ο αστυνομικός διευθυντής Σερρών δεν επιβεβαιώνει, τουλάχιστον προς το παρόν, τις πληροφορίες για το περιεχόμενο του μηχανισμού.
Το ίδιο εκρηκτικό υλικό είχε χρησιμοποιηθεί και σε χτύπημα στην εφορία τις Αργυρούπολης τον Ιανουάριο. Τότε, το χτύπημα είχε αναλάβει η Λαϊκή Επαναστατική Δράση, οργάνωση που όμως έχει αναλύσει τη δράση της. Από την πλευρά του, ο αστυνομικός διευθυντής Σερρών τόνισε ότι ερευνούνται όλα τα ενδεχόμενα, καθώς αύριο θα υπάρχουν τα αποτελέσματα από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι άντρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Πάντως, προσθέτει, ότι ο τρόπος δράσης ήταν επαγγελματικός.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Δίκτυο Τηλεόραση με τον Πέτρο Καρσιώτη απο τον ALPHA μεταξύ άλλον είπε οτι η χύτρα ήταν FISSLER!!!!!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Kaloooooooooooooooooooooo