Τετάρτη 18 Ιουλίου 2007

Οι πρώτοι στο Ν.Σερρών.

Σας παρουσιάζω τα αποτελέσματα της έρευνας στο Ν.Σερρών για την αναγνωσιμότητα των περιφερειακών εφημερίδων καθώς και τη θεαματικότητα & ακροαματικότητα των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών που έκανε το Υπουργείο Τύπου σε όλη την Ελλάδα.
Οι πρώτοι στο Ν.Σερρών είναι οι εξής:(οι πίνακες είναι οπως τους παρουσίασε το υπουργείο Τύπου.)
Τηλεοπτικοί Σταθμοί Ν.Σερρών (πού είναι η TVS;)
Ραδιοφωνικοί σταθμοί Ν.Σερρών


Ημερήσιες Εφημερίδες Ν.Σερρών
Εβδομαδιαίες Εφημερίδες Ν.Σερρών
Τα σχόλια δικά σας.
Για να ξέρει ο Σερραϊκός λαός αλλά κ μερικοί εκδότες, καναλάρχες ,ραδιοφωνατζίδες ποιοι είναι οι πρώτοι στο Ν.Σερρών
Περισσότερα και πιο αναλυτικά αύριο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τρίχες κατσαρές..... Όλη η ιστορία έγινε για να δικαιολογήσει ο Ρουσόπουλος αυτό το μόρφωμα που ψηφίστηκε στην Βουλη πριν λίγες μέρες ότι δήθεν αδειοδοτεί τους Τηλεοπτικούς Σταθμούς.
Θα κάνει λέει ισχυρούς Περιφερειακούς Τηλεοπτικούς Σταθμούς με 15 άτομα συνολικό προσωπικό(!!!!!!) και ο σταθμός θα έχει πλήρες και σοβαρό Πρόγραμμα(!!!!). ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!!!!! θα τρέχουμε και δεν θα προλαβαίνουμε, τα ίδια άτομα πού σήμερα καλύπτουμε έναν Νομό (περίπου 15) θα τρέχουμε να καλύψουμε τρείς και τέσερις Νομούς (Περιφερεια) και όσοι από μας περισέψουν στα .. σπίτια τους ή μετανάστευση στο Κέντρο για να βρούν δουλειά.
Συνάδελφοι μην πανηγυρίζετε για το ποιός δήθεν είναι πρώτος ή δεύτερος... έρχονται πολύ δύσκολες μέρες και πρέπει να μας βρούν όλους τους εργαζόμενους στα Κανάλια ενωμένους, διαφορετικά οι Καναλάρχες (πρώτοι ή δεύτεροι) θα συνεχίσουν να πλουτίζουν και οι Βουλευτές της Περιφέρειάς μας να ξαναεκλέγονται πατόντας στις πλάτες μας, χωρίς να νοιάζονται για την εκμετάλευση που μας γίνεται και που οι ίδιοι νομιμοποίησαν.

stereonova είπε...

geia sou blogger jp !!

:-)

Ανώνυμος είπε...

μαλακιες παπαμιχαλακη και υποκρισία
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΡΥΝΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ.500.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΕΔΩΣΕ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ 3 ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΕΙ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΗΡΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΥΚΛΟΛΑ ΕΠΙΡΡΕΑΖΕΤΑΙ .Η ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ.ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΑΛΛΑ ΤΟ TV SΕΡΡΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΤΗ FOCUS 4.500ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΙΩΤΗ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΑΝΤΕ ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ.