Κυριακή 18 Μαΐου 2008

Eπαναληπτική Γενική Συνέλευση ETITBE

Σε προσκαλούμε λοιπόν στην αίθουσα που βρίσκεται στο υπόγειο του Ε. Κ. Θ., Αριστοτέλους 32, την Τετάρτη 28 Μαΐου του 2008 και ώρα 20.00 για την διεξαγωγή της επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης.
Όπως καταλαβαίνεις η παρουσία σου κρίνεται απαραίτητη επειδή οι σημαντικές για το μέλλον μας αποφάσεις που θα παρθούν θα πρέπει να είναι από την συντριπτική πλειοψηφία του Σωματείου.
Υπενθυμίζουμε ότι τα προς συζήτηση θέματα είναι:
1. Οικονομικός και Διοικητικός απολογισμός για τον χρόνο που πέρασε.
2. Εξουσιοδότηση στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου να κηρύξει απεργιακές κινητοποιήσεις για την σύναψη Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας με την Ε.Ι.ΤΗ.Σ.Ε.Ε., την Τ.Ε.Π., την Ε.ΠΕ.Κ., την Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης (TV.100) και με τις Εταιρείες Παραγωγής Τηλεοπτικού Έργου της Βόρειας Ελλάδας. Κήρυξη επίσης απεργιακών κινητοποιήσεων, στάσεων εργασίας και άλλων δυναμικών ή όχι αγωνιστικών κινητοποιήσεων στις ως άνω αναφερόμενες εργοδοτικές συνδικαλιστικές οργανώσεις και επιχειρήσεις καθώς και όπου αλλού εργάζονται μέλη του Σωματείου όποτε το Δ.Σ. κρίνει αναγκαίο και με οποιαδήποτε αιτιολογία.
3. Απόφαση για το ποια δευτεροβάθμια οργάνωση θα μας εκπροσωπεί στην Γ Σ Ε. Ε.
4. Τήρηση του άρθρου 9 της Σ.Σ.Ε. με την Ε.Ι.ΤΗ.Σ.Ε.Ε.
5. Ίδρυση Ταμείου Αλληλοβοήθειας.
6. Οποιοδήποτε άλλο θέμα τεθεί και κρίνει η Συνέλευση, κατά πλειοψηφία, ότι δύναται να συζητηθεί.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ Ο ΤΑΜΙΑΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια: