Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

Οι απευθείας συνδέσεις της ΕΡΤ3

Χωρίς καμία νόμιμη άδεια να εργάζεται παράνομα για την ΕΡΤ και να προσπαθεί ολομόναχος να καταργήσει περισσότερο από τρεις ειδικότητες για να μεταδώσει μια ζωντανή σύνδεση στο κέντρο της Αθηνάς .

Η εικόνα βέβαια εκτός από θλιβερή ήτανε και αστεία αφού έτρεχε σαν το Βέγγο για να μπορέσει να βρίσκεται ταυτόχρονα και στην κάμερα και στον ήχο και στο link .

Ο δημοσιογράφος παρακολουθούσε με ντροπή, κρατώντας το...

μικρόφωνο μπροστά από μια ορφανή κάμερα, την ατομική προσπάθεια του «γαμπρού» να καταφέρει να τα κάνει όλα μόνος του.

Την λύση την έδωσε η (Ε.Τ.Ι.Τ.Α.) Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής με το αστυνομικό όργανο που του ανακοινώσανε ότι πρέπει να του κάνουν έλεγχο για την νομιμότητα των εργασιών .

Μετά το γεγονός αυτό η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Π Ο Σ Π Ε Ρ Τ εξέδωσε ανακοίνωση…

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Π Ο Σ Π Ε Ρ Τ (Α. Π Ο Σ Π Ε Ρ Τ)
Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

….έλεγχος από κρατικά όργανα σε ενοικιασμένο όχημα εξοπλισμένο με κάμερες μικρόφωνα και δορυφορικό σύστημα λήψης και εκπομπής, το οποίο πραγματοποιούσε σύνδεση για λογαριασμό της ΕΤ3.
Τον επιτόπου έλεγχο ζήτησαν μέλη της ΕΤΙΤΑ που ήταν παρόντα. Ο έλεγχος έδειξε ότι ΕΝΑ άτομο εκτελούσε ταυτόχρονα την ειδικότητα του ηλεκτρονικού ράδιοζεύξεων, του εικονολήπτη και του ηχολήπτη, χωρίς μάλιστα το άτομο αυτό να διαθέτει την απαραίτητη και υποχρεωτική άδεια για να εξασκεί έστω και μία από τις παραπάνω ειδικότητες….

Να τον χαίρεστε κύριε Παναγοπουλε τώρα δεν μπορείτε να πείτε πως δεν ξέρατε …

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται και θα επανέρθουμε με περισσότερα….

Αυτός ρε παιδιά είναι « ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΟΗΣ » που καταφέρνει να τα κάνει όλα μόνος του …"

Δεν υπάρχουν σχόλια: