Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Η διαδικτυακές ατέλειες της πρεμιέρας

Πρεμιέρα έκανε σήμερα ένα νέο σερραϊκό site που διαφημίζει ότι είναι σερραϊκή τηλεόραση με το όνομα serres tv.
Συμπαθητική θα έλεγα η κεντρική τους σελίδα αλλά το περιεχόμενο κάπως ερασιτεχνικό και σίγουρα φτωχό .
Γραφικά μέτριας ποιότητας και λογότυπο απλά αποδεκτό θα περίμενε κανείς από ένα αμιγώς σερραϊκό site να έχει ελληνικούς χαρακτήρες.

Το ντύσιμο της παρουσιάστριας, τραγικό ,Ειδήσεις προσπαθείς να πεις κορίτσι μου, όχι να βολτάρεις στη κοιλάδα για καφέ αλλά όσο και να πασχίζεις, παρουσιάστρια δεν μπορείς να γίνεις άλλαξε το καλύτερα.
Γενικά η παρουσίαση του δελτίου ήταν στα γνωστά αποτυχημένα πλαίσια της Νέας Τηλεόρασης .
Η παρουσίαση των θεμάτων μια απλή καταγραφή του γεγονότος με επιείκεια : βαρετή ,άνευρη χωρίς ουσία , καμία μα καμία δημοσιογραφική παρέμβαση και άποψη.
Ήλπιζα ότι η νέα δημοσιογραφική προσπάθεια στο διαδίκτυο θα είχε κάτι να προσφέρει. Δυστυχώς ,επιβεβαιώθηκα για ακόμη μια φορά , ακόμη πιο δυσάρεστη η διαπίστωση ότι το «συνάφι» είναι όλο προχειρότητες και ερασιτεχνισμούς.
Καλή συνέχεια
ΠΑ.ΔΗ.

2 σχόλια:

serrestv.gr είπε...

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΕΡΓΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΙΧΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΚΙΕΣ ΣΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΑΠΑΞΙΟΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΟΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΦΥΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ.ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ Σ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ "ΦιΛΟΙ ΣΟΥ" ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΙΔΙΑ ΣΟΥ Η ΜΑΝΑ!ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ!ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ. ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΑΙ ΟΤΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ. Να ζεις να αγαπάς και να μαθαίνεις "Λεό Μπουσκαλια"αγορασε το απο καποιο βιβλιοπωλειο,ίσωσ σε βοηθήσει.

Βασίλης Καντιδης

Φιλικά www.serrestv.gr Team
Η Σερραϊκή τηλεόραση στο διαδίκτυο
©2009

Η Σερραϊκή Τηλεόραση στο Διαδίκτυο

mirror είπε...

ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΑΚΗ,
ΡΟΜΠΑ ΣΕ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΥΠΟΣ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ