Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

Διαγωνισμός φωτογραφίας από τον ΑΝΤ1


Τα Δορυφορικά Κανάλια του ΑΝΤ1 διοργανώνουν το Διαγωνισμό Φωτογραφίας 2009 για τους Έλληνες του εξωτερικού.

Τα Δορυφορικά Κανάλια του ΑΝΤ1 στην Αμερική, την Αυστραλία, τον Καναδά και την Ευρώπη διοργανώνουν το Διαγωνισμό Φωτογραφίας 2009 με θέμα «Η Ελλάδα μέσα από τα μάτια σου!» και καλούν όλους τους Έλληνες του εξωτερικού να λάβουν μέρος. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας elladaphotocontest.gr. Σκοπός του διαγωνισμού είναι να δούμε την Ελλάδα μέσα από τα μάτια όλων των Ελλήνων σε όποια γωνιά της γης κι αν βρίσκονται. Οι φωτογραφίες θα παρουσιαστούν σε ειδικές εκθέσεις και αφιερώματα των Δορυφορικών Καναλιών του ANT1 (ΑΝΤ1 Satellite, ANT1 Pacific, ANT1 Europe) και οι νικητές θα κερδίσουν μοναδικά δώρα.
Τα Δορυφορικά Κανάλια του ΑΝΤ1 μεταδίδουν ζωντανά 24 ώρες το 24ωρο σε ολόκληρο τον κόσμο τα καλύτερα προγράμματα του ANT1 TV, ειδικές παραγωγές μόνο για τους Έλληνες του εξωτερικού, τις πιο επιτυχημένες σειρές του ΑΝΤ1 Κύπρου, παιδικά προγράμματα μεταγλωττισμένα στα ελληνικά και τις πιο αγαπημένες ελληνικές ταινίες. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στο αθλητικό πρόγραμμα, καθώς έχουν εξασφαλιστεί τα αποκλειστικά δικαιώματα για αγώνες του ελληνικού ποδοσφαίρου και μπάσκετ.
To τμήμα Συνδρομητικής Τηλεόρασης του ANT1 αναπτύσσει και διανέμει το κανάλι διεθνώς στις ΗΠΑ μέσω των DISH Network, Time Warner Cable, RCN Cable και Bright House Networks, στην Αυστραλία μέσω των Foxtel, Optus, Austar και Selectv, στον Καναδά σε περισσότερες από 12 πλατφόρμες, δορυφορικά μέσω του Hellas Sat σε ολόκληρη την Ευρώπη και καλωδιακά στη Γαλλία και τη Γερμανία.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Γραφεία Ελλάδας: +30 210 6886491,

Γραφεία Νέας Υόρκης: 1 212 688 5475

Δεν υπάρχουν σχόλια: