Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Προς Επιλογές οδεύει γνωστή "τηλεπερσόνα" ....


Για τη Β.Λαχανά ο λόγος , η συγκεκριμένη παρουσιάστρια - δημοσιογράφος αναγκάστηκε σε φυγή από το προηγούμενο μέσο που εργαζόταν λόγω οικονομικών και άλλων προβλημάτων που αντιμετώπησε με την ιδιοκτησία αλλά και οι ιδιοκτήτες του σταθμού δεν την ήθελαν στο δημοσιογραφικό τους team .
Η συμφωνία με το Επιλογές φαίνεται να περιλαμβάνει τη παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων αλλά και όπως όλα δείχνουν την παρουσίαση της μεσημεριανής εκπομπής “1η Επιλογή”, λόγω εγκυμοσύνης της Λίας Μαυρίδου.

H Μαυρίδου θα επιστρέψει στο κανάλι περίπου στις αρχές του 2010 έτσι ο σταθμός θα “χάσει” ένα “καλό χαρτί” που έχει και πρέπει να το αντικαταστήσει με “κάτι”.
Στα παλιά λιμέρια δηλαδή η Βούλα, αφού η δημοσιογραφική της καριέρα στις Σέρρες είχε ξεκινήσει πριν πολλά χρόνια από το Radio Επιλογές, δίπλα στο πλευρό του Γιώργου Καπετάνιου.

ΠΑ.ΔΗ

3 σχόλια:

aris είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
aris είπε...

fantazome den emeine kanenas sto dyktio sto epiloges kai ta loipa .tetia diaspora pseydon eidiseon ? parepiptontos sto tvs synexizoun tis synenteyxeis kathimerina . oi ekplixis megales ;)
eipeisis prepei na xereis oti yparxei nea idioktisia opos egrapse o savidis ( engyra) . h parousa idioktisia den xrostaei dekara SE KANENA. h voula ston tsepela kai opou alou thelei mporei na apeythinthei. episeis prosexe aftapou grafeis na min prosvaloun eteries kai anthropous.

ΠΑ.ΔΗ είπε...

φιλε aris ...
Μ αρέσεις ... ποια είδηση ήταν ψευδή? Μ αρέσουν οι εκπλήξεις αλλά θέλω να τις μάθω πρώτος dimitris756@hotmail.com
Αλήθεια από οτι ξέρω στο Ε.Σ.Ρ. δεν υπάρχει αίτημα για αλλαγή της μετοχικής σύνθεσης του σταθμού αν υπάρχει στείλε μου τον αριθμό πρωτοκόλου ... στο ίδιο email ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙς ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
ΠΑ.ΔΗ