Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Και το τηλέ Επιλογές στη πιλοτική ψηφιακή εκπομπή.


Σήμερα το πρωί έγινε δεκτή η αίτηση θεραπείας του τηλεοπτικού καναλιού "Τηλεπιλογές" του νομού Σερρών από το Ε.Σ.Ρ. και δόθηκε στο κανάλι η άδεια για ψηφιακή εκπομπή.
Να θυμίσουμε είναι ο δεύτερος τηλεοπτικός σταθμός από το Ν.Σερρών που πήρε άδεια για ψηφιακή εκπομπή , πρώτο ήταν το Δίκτυο Τηλεόραση από την συχνότητα 41 UHF το Επιλογές θα παίξει από τη συχνότητα 55 UHF . Στις 20 Νοεμβρίου 2008 είχε ανακοινωθεί ποια κανάλια θα μεταδίδονται ψηφιακά αλλά το τηλέ Επιλογές είχε κοπεί λόγο ελλιπούς προγράμματος, αλλά ύστερα από την αίτηση θεραπείας που κατέθεσε ,σήμερα κατάφερε να την πάρει.


ΠΑ.ΔΗ

1 σχόλιο:

serrestv είπε...

Απορώ με ποια κριτηρια δίνει τέτοιες άδειες το Ε.Σ.Ρ. Ολη μέρα και όλη νύχτα παίζει τηλεπωλήσεις πουλώντας παντόφλες και κατσαρόλες και δεν έχει δικό του πρόγραμμα, αγοραζοντας ξένο , ταινίες , Αρωμα Ελλαδος , Οτι Πεις, κλπ. Μάλλον τα κριτηρια έχουν ξεφτιληστεί , μετα το κόψιμο του συνόλου των καναλιών που έγινε το Νοέμβριο . Τώρα όλοι κλαψουρίζουν στο Ε.Σ.Ρ. και έχοντας την πίεση της κυβέρνησης λέγοντας τους , "Δώσε και σε αυτούς να τελειώνουμε".
Πιστεύω ότι μόνο τα πρώτα κανάλια 42 τον αριθμό που πήραν άδεια τον Νοέμβριο έπρεπε να παίζουν ψηφιακά.