Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Τηλεοπτικά Σερραϊκά κους κους ...


@Η Λία Μαυρίδου θα είναι η παρουσιάστρια της μεσημεριανής εκπομπής του Επιλογές , θα την αντικαταστήσει για μικρό χρονικά διάστημα η Χαβαλέ .

@Όπου σταθεί και όπου βρεθεί πρώην αυτοβαπτισόμενος καναλάρχης διακονεί ότι θα είναι αυτός ο διευθυντής του νέου καναλιού , ίδωμεν . Το είχα γράψει και παλαιότερα ελπίζω η νέα διοίκηση να μην κάνει τα τραγικά λάθη του παρελθόντος .

@Χωρίς τεχνικά μέσα έχει μείνει ο Δίαυλος Ροδολίβους έχουν χαλάσει τα ENG και όλα τα θέματα είναι από την Νέα Τηλεόραση . Προσοχή αυτά τα απαγορεύει το Ε.Σ.Ρ. Καλά ο Δήμος δεν έχει λεφτά για επισκευές ? Έτσι είναι με 25€ που νοικιάζατε το συνεργείο και το μοντάζ καλά να πάθετε .Βέβαια ένα πουλάκι μου είπε ότι το κανάλι θα πουληθεί αφού μέχρι τον Δεκέμβριο του 2009 θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με τα δημοτικά Μ.Μ.Ε.
Δήμαρχε τρέξε να το “σκοτώσεις” για να μην αναγκαστείς να το κλείσεις.
Η Κρυονίδου είναι κοντά με το κανάλι , θα δούμε.

@Εκεί που φαινόταν ότι το νέο θα κάνει κάτι καλό, σύννεφα άρχισαν να σκεπάζουν τα ψηλά του Νέου Σουλίου .
Είναι πολλοί αυτοί που έδωσαν αρνητική απάντηση στη διοίκηση, όχι για τα χρήματα που ομολογουμένως είναι αρκετά καλά για τοπικό επίπεδο, αλλά για την επιλογή ορισμένων στελεχών .
Τα περισσότερα πυρά φαίνετε να πηγαίνουν στην επικεφαλή του δημοσιογραφικού team , δεν θέλει κανείς να συνεργαστεί μαζί της .
Ο “ειρωνικός” χαρακτήρας της , αμφιβόλου ικανότητές της , οι παλαιότερες κακές επιλογές της , πολλές εμμονές με συγκεκριμένα πρόσωπα και παρατάξεις ,ειναι μερικά από τα αρνητικά της .
Πρώτη φορά αναλαμβάνει ένα τέτοιο πόστο, δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ , δεν έχει δείξει ποτέ ανάλογα δείγματα και είναι λογικό τα πρωτοκλασάτα ονόματα να έχουν αμφιβολίες εάν το σχήμα θα περπατήσει , οι πρωτοκλασάτοι δεν θέλουν να ρισκάρουν το όνομα τους ύστερα από μια επιτυχημένη πορεία , ενώ "τα τσικό" δεν ενδιαφέρονται για τέτοια το παραδάκι να πέφτει και όλα καλά .
Κανείς δεν ξέρει εάν θα καταφέρει να μπει δυνατά σε ένα τόσο δύσκολο ανταγωνισμό , οι άλλοι πάνε με διακόσια, αυτή θα μπορεί να τους ξεπεράσει ; αφού αυτό επιδιώκει το νέο σχήμα .
Απορώ γιατί η διοίκηση την στηρίζει τόσο , την έβαλε σε αυτό το νευραλγικό πόστο , έκανε έρευνα αγοράς ; μάλλον το όνομα της εταιρίας την εξιτάρει , αφού έχει σχέση με το περιβάλλον.
Οι πρώτες εμμονές που έχει είναι, για το κεντρικό παρουσιαστή ,φαίνεται να προωθεί συγκεκριμένο άτομο που πουλούσε ηλεκτρικές σκούπες Delonghi και Stirela , να αναλαμβάνει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων .
Ο συγκεκριμένος σκέφτεται σοβαρά να εγκαταλείψει την κύρια του ασχολία, τις πωλεί σεις πάσης φύσεως ηλεκτρικών συσκευών αφού η δημοσιογραφία τον έχει ανάγκη !!! .

ΠΑ.ΔΗ

5 σχόλια:

Unknown είπε...

otan sta 50 para den exeis kanei apolytos tipota ektos apo na asxolise me MKO ( xereis esy ) na exeis paei ston pato ena kalo radiofono afou edioxes olous tous metoxous kai sou emine sta xeria me 0.0000 akroamatikotita ti perimeneis? edo zitame kapetanio gia plio kai exoume kapetanio gia ypovrixio . vour gia ton pato. dimitri kalitero sxolio den exo diavasei. fantazome oti oi anthropoi den exoun dei oute mia synenteyxi tis .
fantazome vevea oti oloi krinonte ek tou apotelesmatos. edo pleon den milame gia mia eteria se founto opos h proigoumenes .pou aplos na ypirxan 10 atomana eimaste ston aera . na yparxoume . kai as tous exoume otan tous plironoume me tris kai exinta. edo milane oi logistes . ti proion tha pouliseis ? pios tha diafimistei ? parelasi den vlepo na pianoume. kai distixos polla kala onomata to sizitousan . molis eidan omos ton kapetanio vour piso. eipame ypovrixio h katastasi empros na piasoume pato

ola είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ...

efialtis stin poli είπε...

Γιατί τόσο πανικός Δημητράκη μου?
Είπαμε να ξεκατινιάσουμε τον αντίπαλο……….
Αλλά να τα βάζουμε και με γυναίκες!!!!!!!!
Ποιος σοβαρός άντρας θα μιλούσε με τέτοιο τρόπο.
Ήρεμα. όλα θα δείξουν.
Εσύ στο 1ο κανάλι σου, και αναφορά στην διεύθυνση σου.

Όλοι ξέρουμε το ποιον του καθενός.
Είναι τόσο μικρή η πόλη μας. Και το συνάφη γνωστό για όλους….
Υπομονή.
Άσε να μιλήσει ο χρόνος

Νιώθεις δυνατός? Απόδειξη………….

Ανώνυμος είπε...

giati kale ti exoun ta dontia tis ?

fo.