Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

Για να έχετε να συζητάτε το Σ/Κ .

Καναλιών συνέχεια :

Αναμένεται σφράγισμα των κτιριακών εγκαταστάσεων τηλεοπτικού καναλιού σύμφωνα με πληροφορίες. Νεότερα οσονούπω.

Ορφέως 25 έναντι παλαιού Ορφέα η έδρα της εταιρίας σύμφωνα με το site της περιφέρειας δείτε εδώ όσοι “πιστοί” προσέλθετε.

23/5/2009 η έναρξη εργασιών της εταιρίας σύμφωνα με τον Έφορο εταιριών Κύπρου με δραστηριότητα “δημοσιογραφικές παροχές”.
Από αυτοκίνητα Grande Punto ,8ωρα με επιδόματα , πληρωμένες υπερωρίες ,πενθήμερο και λογικά ωράρια, υπόσχεται η νέα διοίκηση προς τους εργαζομένους. Ωραία ακούγονται, αλλά η γιαγιά μου έλεγε “όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι”.
Ερωτηματικά όμως υπάρχουν για ποιο λόγο θέλει να μπει μια εταιρία σε ένα χώρο όπου δεν έχει μεγάλο εμπορικό κέρδος αφού οι ισολογισμοί των τοπικών καναλιών είναι σχεδόν κάθε χρόνο με ζημία.
Ψάχνουν μεγάλο χώρο για να μετ εγκατασταθούν αφού ο παλιός έχει τα πλείστα προβλήματα, σύμφωνα με πληροφορίες θέλουν μεγάλο χώρο για να μπορέσουν να δείξουν όλες τις αρετές ενός νέου τηλεοπτικού σταθμού .

Εκτός από τα ονόματα που γράψαμε σε παλιό post κανείς δεν έχει κλείσει οριστικά , συζητήσεις και επαφές πολλές. Τα ονόματα που παίζουν είναι ότι πιο “δυνατό” κυκλοφορεί στη δημοσιογραφική πιάτσα αυτό σημαίνει ότι θέλουν να “μπουν” δυναμικά στο χώρο αφού μην ξεχνάμε ότι η χρονιά φέτος θα είναι προεκλογική οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί θα είναι στα “φόρτε τους” , ίδωμεν .

Ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία φέρεται να “μετακομίζει” προς το νέο κανάλι καταξιωμένος τεχνικός με πολλά χρόνια στη τοπική τηλεόραση, με πολλές επιτυχίες και μόνον καλά λόγια έχουν να λένε όλοι οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί που έχουν συνεργαστεί μαζί του.
Όλοι οι εργαζόμενοι ,διοικητικοί , δημοσιογράφοι , τεχνικοί οι μόνιμες συζητήσεις τους για το νέο τηλεοπτικό κανάλι.

Καλό Σ/Κ

ΠΑ.ΔΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: