Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Τι πραγματικά συμβαίνει με την πώληση του τηλεοπτικού σταθμού των Σερρών TVS ;


Σύμφωνα με βάσιμες πληροφορίες δεν επετεύχθη η πώληση του τηλεοπτικού σταθμού TVS, αλλά αντ`αυτής κατέληξαν στην επινοικίαση του ως άνω τηλεοπτικού σταθμού, προς τους επενδυτές.
Βέβαια, όλες οι “κινήσεις” θα πρέπει να γνωστοποιηθούν και να πάρουν την έγκριση του Ε.Σ.Ρ.
Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι και παλαιότερα ο εν λόγω τηλεοπτικός σταθμός είχε επινοικιαστεί σε γνωστό γνωστό Σερραϊκό Group , γεγονός που είχε κριθεί, από το Ε.Σ.Ρ. “παράνομο” σύμφωνα με την (Υπ.Αριθμ. 410/2005) και για αυτό το λόγο το Ε.Σ.Ρ. είχε αποφανθεί ότι “... Για την εν λόγω εκτροπή ενδείκνυται όπως επιβληθεί στον τηλεοπτικό σταθμό διοικητική κύρωση της οριστικής διακοπής λειτουργίας αυτού ...”
Βέβαια κατά της απόφασης αυτής του Ε.Σ.Ρ ο τηλεοπτικός σταθμός προσέφυγε στο ΣτΕ όπου μέχρι και σήμερα εκκρεμεί η προσφυγή.
Ως γνωστόν , στο τέλος της χρονιάς, το Ε.Σ.Ρ. θα δώσει επίσημα στη δημοσιότητα τα ονόματα των μετόχων όλων των τηλεοπτικών σταθμών της επικράτειας.
Το 2008 μέτοχοι του τηλεοπτικού σταθμού ήταν η οικογένεια Παπαμιχαήλ.

Εάν επιβεβαιωθούν οι ως άνω πληροφορίες ,τότε δυστυχώς ,θα δημιουργηθεί για άλλη μια φορά , πρόβλημα για την νόμιμη λειτουργία του ιστορικού σταθμού των Σερρών καθώς και για την τύχη των εργαζομένων.


ΠΑ.ΔΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: