Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Μια Σερραία σε "πανελλαδικό πλατό".

H όμορφη κοπέλα της φωτογραφίας είναι η Χρύσα Μπίμπη , Σερραία εκ Νιγρίτας όπου έκανε πέρσι τη παρουσίαση της εκπομπής strass στο Δίκτυο τηλεόραση. Η φωτογραφία είναι από τα studio του TV MAKEDONIA όπου έκανε ontision για μια νέα εκπομπή του καναλιού τύπου life style. Καλή επιτυχία Χρύσα.
ΠΑ.ΔΗ

2 σχόλια:

Louella Parsons είπε...

Πολύ καλός σήμερα στο ρόλο του Αυτόπτη Μάρτυρα.Εξαιρετικό επίσης και το ρεπορτάζ.Ένα ουσιαστικό παράδειγμα αξιόπιστης και μαχητικής δημοσιογραφίας. Τα ρέστα μου και στον εικονολήπτη.

ΠΑ.ΔΗ είπε...

Δεν συμφωνώ καθόλου με το αίσχος που κάνουν όλα τα καταστήματα στους πεζοδρόμους, καλά τους κάνει ο Δήμος , γιατί αλλιώς μυαλό δεν μπορούν να βάλουν .Υπάρχει όμως το αλλά, εγώ μίλησα για τον “τραμπουκισμό” των υπαλλήλων του Δήμου και της δημοτικής αστυνομίας όπου με μένος και μίσος θα έλεγα προσπαθούσαν να ξηλώσουν τις ομπρέλες που ήταν βιδωμένες στο πεζοδρόμιο , πετούσαν τις καρέκλες πάνω στο φορτηγό όπου μια ομπρέλα έπεσε στην πλάτη ενός πελάτη που έπινε τον καφέ του και δίπλα του ήταν το μωρό του μέσα στο καροτσάκι. Η συμπεριφορά τους ήταν απαράδεκτη.