Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Σερραϊκά δημοσιογραφικά "Κούς Κούς" .

* Μεγαλώνει η δημοσιογραφική ομάδα του infoserres , στο team προστέθηκε ο Λάζαρος Σαββαϊδης αφού έφυγε "κακήν κακός" από τον «Τύπο» , σε δημοσιογραφικά πηγαδάκια κυκλοφόρησε η φήμη ότι τα έσπασαν για οικονομικούς λόγους αλλά και η επίθεση που έκανε συνεχώς ο Λάζαρος στο νομάρχη Στ.Φωτιάδη, το τελευταίο άρθρο στην εφημερίδα ήταν στις 27/9.Στην εφημερίδα έμειναν η Παπαδάκη με την Ιχτσή .

Ο ίδιος βέβαια λέει ότι η κούραση ήταν μεγάλη , μέσα σε προεκλογική εβδομάδα δεν φεύγεις από μια εφημερίδα. Καλή συνέχεια και εύχομαι να έχει διάρκεια .


* Μετακομίζει ο Δίαυλος Ροδολίβους σε νέες εγκαταστάσεις πίσω από την Νομαρχία μετά τις εκλογές . "Επιτέλους !!! να πάμε σε ένα χώρο με παράθυρα" ήταν τα πρώτα λόγια των εργαζομένων .

* Οι μηνύσεις πάνε σύννεφο στα blog , ύστερα από την μήνυση στο serresite ήρθε και μήνυση στο http://mpugatsa.blogspot.com/ την μήνυση κατέθεσε δημοσιογράφος αφού θεώρησε ότι αυτά που γράφει είναι αναληθή , υβριστικά και συκοφαντικά, καλά ξεμπερδέματα , παρακαλούμε να μας στείλετε τις μηνύσεις για να τις δημοσιοποιήσουμε.


ΠΑ.ΔΗ