Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Tα σύννεφα ,οι καταιγίδες και το άγαλμα... όλα αυτά για ένα Σερραϊκό κανάλι


Τα σύννεφα στα ψηλά του Ν.Σουλίου άρχισαν να γίνονται καταιγίδες , μεγάλος αναβρασμός και πολλές οι εξελίξεις και όλα δείχνουν ότι θα είναι ριζικές οι αλλαγές .
Ευχαριστούμε το μεγάλο αφεντικό της εταιρίας που μας διαβάζει .
Σε τεντωμένο σχοινί βρίσκονται η σχέσεις της νέας διευθύντριας με τη διοίκηση μετά την παραίτηση Κόκκινου που ήταν το πουλέν της, ήρθε και η σφαλιάρα από τον Γούναρη που τον κρατάνε με νύχια και με δόντια για μα μην σηκωθεί και φύγει.
Στο τέλος βλέπω να μένει μόνη της ...
Ο Κόκκινος είχε βάλει βέτο ότι να είναι αυτός ο αρχισυντάκτης του δελτίου αλλά η διοίκηση θέλει τον Κουμπαρούδη, η Αννούλα βέβαια “τσινάει” γιατί ο ένας είναι 3 μέρες πιο μπροστά από τον άλλο. Ο Στιρέλας πήγε να παραιτηθεί στη μεγαλοεταιρία ηλεκτρικών συσκευών και τον απείλησαν με επιβολή ρήτρας και έκανε πίσω, αφού εάν έφευγε θα πλήρωνε κιόλας. Μάλλον ετοιμάζετε για κάποιο άλλο κανάλι να λέει ειδήσεις το Σαββατοκύριακο, καλή πρόσληψη . Ξεκίνησε και η Μιμίκα , αρε Αννούλα λαβράκι βρήκες , πέτυχες διάνα.
Ο Γούναρης το λέει τβ σέρρες οι άλλοι τβς τι γίνετε ; Αννούλα δώσε γραμμή.
Τεχνικός Προϊστάμενος από ότι γράφουν οι τίτλοι τέλους , είναι ο Βασίλης Καραμούτας μπράβο Βασίλη πέρασες πολλά σε αυτό το κανάλι, σου αξίζει αυτή η θέση , δουλεύαμε στο ΤΒΣ από το 1987 , εγώ άλλαξα 5-6 δουλειές από τότε, ενώ εσύ σταθερά εκεί, άγαλμα πρέπει να σου κάνουν.
Πάλι μόνοι μας θα παίζουμε φέτος ; το μόνο πράγμα που δεν περίμενα να γίνει ήταν αυτό , δεν είναι καλό για εμάς τους εργαζομένους , εάν δεν υπάρχει ανταγωνισμός ....
Σήμερα μάλλον θα βγει η εντολή από Αθηναίο για το σφράγισμα , αλλά πάνε να κάνουν τρίπλα με το παρακαταθηκών και δανείων όπως και με την αλλαγή έδρας όπου πάει στη Γλυφάδα στη διεύθυνση του παλιού καναλάρχη !!! χαμός δεν τους προλαβαίνω . Οι νέοι προσπαθούν να μην γίνει η έξωση αλλά οι παλιοί τρέχουν και δεν φτάνουν ιδικά ο ένας αδελφός έχει τρελαθεί με αυτά που μαθαίνει , πάει στη Νομαρχία και μαλώνει με όλο τον κόσμο.
στείλτε τα νέα σας με sms στο 6944675735.
ΠΑ.ΔΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: