Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Χθες για πρώτη φορά... πρώτοι!


Πρώτη, για πρώτη φορά, τερμάτισε η πεντάδα του MEGA, χθες και όπως φαίνεται, θα κλείσει μια χαρά η χρονιά για το νέο πρωινό team!
Ο μέσος όρος, που σημείωσαν ήταν:

«Όμορφος Κόσμος το Πρωί» (MEGA): 17,6%,

«10 με 1 Μαζί» (ANT1): 16,6%

«Καφές με την Ελένη» (ALPHA): 13,1%.
Είναι αλήθεια ότι οι τηλεθεατές έχουν αρχίσει να συμπαθούν αρκετά τους... Πεντάμορφους, γιατί τον τελευταίο καιρό φαίνεται ότι έχουν βρει τον εαυτό τους.
Έχουν ξεπεράσει την αμηχανία και δεν είναι τόσο «στημένοι» πια!
Ο Νίκος Παπαδάκης με τα παθιασμένα φιλιά στις γυναίκες καλεσμένους, η Δούκισσα Νομικού με το Νίκο Ευταξία στο κομμάτι της μόδας περισσότερο, η Μαρία Αραμπατζή στο ενημερωτικό - κοινωνικό κομμάτι, η Κατερίνα Καινούργιου στα lifestyle και τηλεοπτικά θέματα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στα μουσικά και τεχνολογικά, ο φοβερός και τρομερός τους μάγειρας, που θεωρείται πολύ επιτυχημένη επιλογή και ο... εφευρέτης της παρέας, που με ένα χαρτί υγείας φτιάχνει... βάζα!
Άλλωστε το είπε και η Τατιάνα τα Χριστούγεννα, όταν πήγαν να της πουν τα κάλαντα! Έχουν δέσει πια για τα καλά και είναι πολύ συμπαθείς! Σε κρατούν πλέον και δε θες να κάνεις ζάπινγκ!

1 σχόλιο:

aris είπε...

min to perneis prosopika . den eine dikia sou doulia afto. apato pigenei . alla den ftes esu giafto. stis 100 ekpompes i mia ? oute tyxi den mporeis na to peis.
edo den se akoune gia alla pou exeis apolyto dikio ...... skepsou na se valoun na stiseis kai ton gnosto doro-papagalo . O tempora o mores !