Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

Σερραϊκά mediaka κους - κους και όχι μόνο

Δεν κατάφερε να μπει στο Δ.Σ της Ένωσης Περιφερειακών Καναλιών (Ε.ΠΕ.Κ.) ο Θόδωρος Ελιόγλου αφού μάζεψε μόλις το 40% των ψήφων και ήρθε 8ος, πρώτος ο φίλος Γ.Πανταζόπουλος του ΕΨΙΛΟΝ TV και 4ος ο συνεργάτης Κ.Νετίδης του TV Θεσσαλονίκη.
Αλλαγές επί των αλλαγών στα κανάλια των Σερρών.
* Η Χ.Χατσοπούλου έφυγε από το Επιλογές, μετά από κόντρα με την προϊσταμένη της.
* Ο Αντ. Διάκος ο σκηνοθέτης του TVS έφυγε από το κανάλι, ούτε δίμηνο πρόλαβε να κλείσει.
* Η Λένια Ιωαννίδου έφυγε από το Δίκτυο και όλα δείχνουν ότι πάει TVS, βέβαια το infoserres λέει ότι και άλλη δημοσιογράφος θα ανέβει την ανηφόρα του Ν.Σουλίου αλλά δεν μας λέει το όνομα.
* Στο TVS και η Σερραία Αναστασία Σιδηροπούλου από την Θεσσαλονίκη έχει δουλέψει “Μακεδονία TV” και “Αγγελιοφόρο”, δεν την ξέρω, αλλά καλώς την, θα αναλάβει την αρχισυνταξία του δελτίου ειδήσεων, ωραία, πιστεύω να ανέβει ο ανταγωνισμός είναι καλό για τους εργαζομένους.
* Εκτός TVS και η Μ.Τόσιου αυτή ήταν που έλεγε "τα τραχτέρια" "τα τραχτέρια" !!!
* Η Χριστίνα Γκίρμπα στο Μακεδονία TV ...έλα αστέρι, μην μασάς φάτους όλους.
* Ευχαριστούμε το infoserres που κατέβασε από τη στήλη MEDIA την προηγούμενη ανάρτηση και την φωτογραφία γιατί το “μπουλτόκ” κόντεψε να μας φάει.

Μετά τις γιορτές η αστυνομία θα ξεκινήσει ελέγχους στα τηλεοπτικά συνεργεία των καναλιών για το εάν έχουν άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος, παρακαλούμε όλους τους συναδέλφους να κάνουν ενέργειες για να βγάλουν άδειες γιατί το “κυνηγητό” θα είναι μεγάλο, εδώ και καιρό στη γειτονική Δράμα οι έλεγχοι της αστυνομίας έχουν αποδώσει, αφού πολλοί καναλάρχες αναγκάστηκαν να προσλάβουν προσωπικό με άδειες εξασκήσεως και να τηρήσουν τη Σ.Σ.Ε.
πατήστε εδώ για τις άδειες ασκήσεως επαγγέλματος
ΠΑ.ΔΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: