Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Μια Σερραία TV STAR στο KΡΗΤΗ TV


Στο «VETO – Plazza» μίλησε (28/2) η δημοσιογράφος του KPHTH TV, Ρένα Σημειαντωνάκη, που για όσους δεν γνωρίζουν, γεννήθηκε στις Σέρρες και έως το 2004 παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΔΙΚΤΥΟ τηλεόραση.
Η κατά το κατά το ήμισυ Σερραία δημοσιογράφος, μίλησε για τη νέα της καθημερινή εκπομπή στο μεγαλύτερο τηλεοπτικό σταθμό της Κρήτης, αλλά και για τη δημοσιογραφία στην περιφέρεια γενικότερα.
Αναφέρει συγκεκριμένα το ρεπορτάζ της Κωνσταντίνας Γαρνέλη, με τίτλο : «TV stars μακριά από την Αθήνα».
Αν και ξεκίνησε την καριέρα της στις Σέρρες, πήρε μεταγραφή στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν ο φτερωτός θεός Έρωτας της χτύπησε την πόρτα. Η Ρένα Σημειαντωνάκη βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες 18 ολόκληρα χρόνια.
Μέχρι την προηγούμενη σεζόν έκανε δελτία ειδήσεων. Φέτος έχει αναλάβει κάθε απόγευμα να ενημερώνει τους Κρητικούς για όλα όσα συμβαίνουν στο νησί, μέσα από την ενημερωτική της εκπομπή «Η ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ».
«Έχουμε καθημερινά για ένα τρίωρο καλεσμένους, ανταποκρίσεις από όλους τους νομούς του νησιού, θέματα επικαιρότητας. Αν και κυριαρχεί η εικόνα ότι τα πράγματα στην περιφέρεια είναι … χαλαρά, δεν είναι καθόλου έτσι. Τα γεγονότα τρέχουν και δεν περιμένουμε την είδηση».
Όπως λέει το κανάλι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα σε υλικοτεχνική υποδομή από οποιοδήποτε μεγάλο μέσο. Είναι πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα που χειρίζονται στο BBC. Αν και στο νησί υπάρχουν αρκετά κανάλια, δεν νιώθει ότι υπάρχει ανταγωνισμός. Παρ΄ όλα αυτά το επίπεδο είναι υψηλό και οι δημοσιογράφοι κάνουν ενσυνείδητα τη δουλειά τους.
Αυτό το διάστημα θα ήθελε να πάρει συνέντευξη από τον εκδότη του γερμανικού περιοδικού «FOCUS». Επέλεξε την ήρεμη ζωή του Ηρακλείου από τη θορυβώδη Αθήνα. «Το Ηράκλειο δεν παύει να είναι μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας. Έχει, όταν θέλεις, έντονους ρυθμούς και το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον από τα θέματα που προκύπτουν μένει πάντα αναλλοίωτο».

infoserres

Δεν υπάρχουν σχόλια: