Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Συνάδελφοι τεχνικοί δώστε δυνατή συμμετοχή στην απεργία

Συνάδελφοι, συμμετέχουμε μαζικά και δυναμικά, μαζί με την Ομοσπονδία μας την ΠΟΣΠΕΡΤ, στην 24ωρη απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ από ώρα 06.00 της Τρίτης 29 Ιουνίου 2010 έως ώρα 06.00 της Τετάρτης 30 Ιουνίου 2010. 
ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ
  1. ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
  2. ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
  3. ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
  4. ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  5. Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ «ΕΝΟΙΚΙΟ» ΗΤΟΙ: ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ  (25), ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ, ΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΣΑΡΑΝΤΑ (40) ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ (15).
  6. ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΑΡ ΠΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΕΒΑΛΕ ΛΟΥΚΕΤΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ
Την μέρα της απεργίας θα καλυφθούν μόνο οι  απεργιακές συγκεντρώσεις και πορείες από το προσωπικό ασφαλείας που θα είναι:
Α. Για τα παραρτήματα Θεσσαλονίκης των Εθνικής Εμβέλειας Τηλεοπτικών Σταθμών ένας Τεχνικός ροής και ένα Τηλεοπτικό Συνεργείο σε μία βάρδια.
Β.  Για τους υπόλοιπους Τηλεοπτικούς Σταθμούς που έχουν έδρα την Βόρεια Ελλάδα ένα Τηλεοπτικό Συνεργείο και οι προγραμματισμένες βάρδιες στην ροή, με την προϋπόθεση ότι θα παίζουν σε τακτά χρονικά διαστήματα κρόουλ για την απεργία μας με αναφορά στα αιτήματα μας.
Γ.  Για τις Εταιρείες Παραγωγής ένα τηλεοπτικό συνεργείο, εφ’ όσον κριθεί απαραίτητο.
Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που έχουν προγραμματισμένο ρεπό την Τετάρτη να ζητήσουν από τους υπευθύνους να το προγραμματίσουν σε άλλη μέρα.
Οποιαδήποτε απασχόληση προσωπικού(π.χ.ενοικιαζόμενου κλπ)  πέραν του προσωπικού ασφαλείας είναι δημιουργία απεργοσπαστικού μηχανισμού και διώκεται ποινικά.
ΠΑΡΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ  ΤΟΠΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 11.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΣΙΜΙΣΚΗ ΜΕ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ  Ε Τ Ι Τ Β Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια: