Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Συμμετέχουμε όλοι οι τεχνικοί τηλεόρασης στις 48ωρες απεργίες


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Καλούμε τα μέλη μας και όλους τους τεχνικούς που εργάζονται, με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, στους τηλεοπτικούς σταθμούς της Βόρειας Ελλάδας. να συμμετάσχουν δύο 48ωρες απεργίες που κήρυξε η ομοσπονδία μας, ΠΟΣΠΕΡΤ, από κοινού με όλες τις Ενώσεις Τύπου, από 6.00 π.μ. της Πέμπτης, 7 Απριλίου έως 6.00 π.μ. του Σαββάτου, 9 Απριλίου και από 6.00 π.μ. του Σαββάτου, 9 Απριλίου έως 6.00 π.μ. της Δευτέρας, 11 Απριλίου 2011.    
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
1.      Την υπογραφή ΣΣΕ που θα αναπληρώνουν το χαμένο εισόδημά μας και θα εξασφαλίζουν αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας.
2.      Αντί ενοικίου συχνοτήτων υποχρεωτικές θέσεις εργασίας στους Περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς και στα παραρτήματα Θεσσαλονίκης των πανελλαδικών.
3.      Την επαναλειτουργία του παραρτήματος Θεσσαλονίκης του STAR CHANNEL και να επαναπροσληφθούν οι απολυμένοι από το παράρτημα Θεσσαλονίκης του ΑΝΤ1.
4.      Να καταβληθούν τα δεδουλευμένα στους τηλεοπτικούς σταθμούς που δεν σέβονται τους εργαζόμενους τους και καθυστερούν την καταβολή τους μέχρι και τέσσερις μήνες..
5.      Να αποσυρθούν αμέσως όλες οι μηνύσεις και οι αγωγές κατά των τεχνικών που διεκδικούν τα δικαιώματά τους ή συνδικαλίζονται.
Προσωπικό ασφαλείας θα είναι:
Α.  Για τα παραρτήματα Θεσσαλονίκης των Εθν.  Εμβέλειας Τηλεοπτικών Σταθμών ένας Τεχνικός ροής.
Β. Για τους υπόλοιπους Τηλεοπτικούς Σταθμούς που έχουν έδρα την Βόρεια Ελλάδα οι προγραμματισμένες βάρδιες στην ροή.
Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που έχουν προγραμματισμένα ρεπό τις μέρες της Απεργίας να τα προγραμματίσουν σε άλλες μέρες και τους υπευθύνους των σταθμών να τους διευκολύνουν.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε


Νέα μέλη στην ένωση μας από τις 31-3-2011 είναι οι τεχνικοί τηλεόρασης του ΔΙΚΤΥΟ Τηλεόραση
ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΟΥΓΟΥΝΑΣ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΚΗΣ ΣΙΩΗΣ τους καλωσορίζουμε με συναδελφικούς χαιρετισμούς.
Όποιος συνάδελφος ενδιαφέρεται να γίνει μέλος της μεγάλης οικογένειας της Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε μπορεί να επικοινωνήσει με το 6944675735
ΠΑ.ΔΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: