Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Οι τεχνικοί γράφουν τον επίλογο του Alter!


Μετά από μία επεισοδιακή γενική συνέλευση των εργαζομενων του Alter (κατά τη διάρκεια της οποίας σημειώθηκαν μέχρι και επεισόδια) τεχνικοί, δημοσιογράφοι και διοικητικοί υπάλληλοι προχώρησαν σε ξεχωριστες συνελεύσεις.
Το αποτέλεσμα ήταν οι μεν δημοσιογράφοι και διοικητικοί να αποδεχτούν την πρόταση του Γ.Κουρή και να δηλώσουν ότι θα επιστρέψουν άμεσα στις εργασίες τους εισπράτοντας μόνο έναν μισθό μέσα στην εβδομάδα, μισό στο τέλος Μαϊου και κανονικά την μισθοδοσία τους από τέλος Ιουνίου.
Η απόφαση δημοσιογράφων και τεχνικών ουσιαστικά δίνει στο κανάλι μία ελπίδα σωτηρίας αφού είναι πλέον σαφές ότι μόνο αν επαναλειτουργήσει μπορεί να παλέψει για την επόμενη μέρα του!
Μία επόμενη ημέρα που όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται δυστυχώς να υπάρξει αφού οι τεχνικοί του σταθμού δεν συμφώνησαν σε αυτήν τη πρόταση, παραμένοντας αμετακίνητοι στην απαίτησή τους να πληρωθούν άμεσα 2 1/2 με 3 μισθούς.
Το ποιός έχει δίκιο και ποιός άδικο, δεν έχει πλέον καμμία σημασία. Μετά από αυτην την εξέλιξη η υπόθεση Alter οδηγείται σε οριστικό αδιέξοδο, με τους τεχνικούς του σταθμού να γράφουν τον επιλογο και ουσιαστικά να αποφασίζουν για τις τύχες 700 οικογενειών!
"ΚΑΝΑΛΙ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: