Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

"Οι εργαζόμενοι του ΑΛΤΕΡ δεν είναι είλωτες"

Ξαφνικά στις 9 ακριβώς η ροή στο Alter σταμάτησε και μία ασπρομαυρη κάρτα εμφανίστηκε στην τηλεόραση: "Οι εργαζόμενοι του ALTER δεν είναι είλωτες. Απαιτούν ΤΩΡΑ τα δεδουλευμένα τους.ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ!" έγραφε.

Οι περισσότεροι πίστευαν ότι υπήρξε κατάληψη της ροής του σταθμού από διαμαρτυρόμενους εργαζομένους. Η αλήθεια είναι πως η κάρτα εν τέλει βγήκε με την συναίνεση της διοίκησης, ενώ θα μπορούσε να πει κανείς ότι στο παρα πέντε αποφεύχθηκε πράγματι η κατάληψη της ροής.

Γύρω από αυτή την ιστορία από νωρίς το απογευμα έχουν διαδραματιστεί τα εξής:

Διακόσιοι περίπου εργαζόμενοι του καναλιού, κυρίως τεχνικοι, λιγότερο διοικητικοί και κάποιοι δημοσιογράφοι συγκεντρώθηκαν από νωρίς το απόγευμα μετά τη σημερινή πορεία έξω από τον σταθμό, υλοποιώντας συνέλευση των μελών της ΕΤΙΤΑ, στην οποία είχαν αποφασίσει να αναρτηθεί στον αέρα, κάρτα διαμαρτυρίας με το περιεχόμενο που σας αναφέραμε.

Πραγματικά περίεργο πράγμα! Στην Ελλάδα,
τα αφεντικά, ποτέ δεν έχουν χρήματα για τις επιχειρήσεις τους, αλλά με έναν παράξενο τρόπο έχουν για τα...
γούστα τους


Πώς να μην πτωχεύσει το ένα κανάλι, όταν ένα μεγάλο μέρος του διαφημιστικού χρόνου τού καναλιού αφιερώνονταν σε διαφημίσεις των άλλων επιχειρήσεων του αφεντικού του;


Κι ενώ η μία επιχείρηση: το κανάλι τροφοδοτούσε με πελατεία τις άλλες, οι άλλες τώρα δεν μπορούν να τροφοδοτήσουν με χρήμα το κανάλι.


Αυτά είναι: τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου (όπου Παντελής, βάλτε Γιώργος: ένα τυχαίο όνομα λέω…)
αναδημοσίευση από taxalia 

Δεν υπάρχουν σχόλια: