Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Η επίσκεψη Γκιουλέκα … άλλαξε κάτι ;



Τελείωσε η επίσκεψη του Υφυπουργού Εσωτερικών Κ.Γκιουλέκα στη πόλη των Σερρών επισκέφτηκε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς αρκετές εφημερίδες και ραδιοφωνικούς σταθμούς .
Είδα όλα τα ρεπορτάζ που έγιναν από τα τηλεοπτικά κανάλια ,ο υφυπουργός μόλις έβλεπε κάμερα έβαζε την ίδια κασέτα, σε όλους είπε σχεδόν τα ίδια. Αίσθηση έκαναν οι δηλώσεις που έκανε στο πλατό του Δίκτυο όπου μίλησε για επαγγελματική δουλειά.
Εντύπωση μου έκανε όταν τον ρώτησα για το πότε θα ξεκινήσει η ψηφιακή εκπομπή από τους 43 σταθμούς που έχουν πάρει την άδεια για ψηφιακή εκπομπή, (ο μόνος τηλεοπτικός σταθμός από Σέρρες είναι το Δίκτυο ) δεν μου έδωσε καμία ακριβή απάντηση αερολογίες και γενικότητες .
Σε γενικές γραμμές ήταν μια επίσκεψη χωρίς καμία ουσία και χωρίς κανένα νέο για τους καναλάρχες αλλά και το προσωπικό, εκτός από τις φωτογραφίες και τις χειραψίες δεν πρόσθεσε κάτι αυτή η επίσκεψη. Να τον ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που είπε για το πρόσωπο μου αλλά και τον Τάσο Καρυπίδη που συμπλήρωσε : Φίρμα είναι !!! .

ΠΑ.ΔΗ

4 σχόλια:

Serres MEDIA είπε...

Δημήτρη μου,
με δεδομένο πως κατέχεις το αντικείμενο περί ψηφιακών εκπομπών, απορώ γιατί σου έκανε εντύπωση η ασαφής τοποθέτηση Γκιουλέκα περί αυτού! Γιατί να τοποθετηθεί για κάτι με το οποίο δεν θα ασχοληθεί όταν (...) αυτό ξεκινήσει, αφού δεν πρόκειται να είναι ο ίδιος, είτε σε σχετική κυβερνητική θέση, είτε -ενδεχομένως- ούτε στην εξουσία!
Εσύ να είσαι γερός -μετά από πολλά χρόνια- να έχεις τη δύναμη να ασχοληθείς και μ' αυτό!
Αν πάλι το έγραψες, μόνο για να μας θυμίσεις την άδεια που εξασφάλισε το κανάλι όπου απασχολείσαι, τότε καλώς το έγραψες! Πρέπει να τιμούμε τα χρήματα που δουλεύουμε!

Με αγάπη,
IVANOF

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ Η ΔΕΝ ΕΛΗΞΕ ΑΚΟΜΑ Η ΜΙΣΘΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ;;;

ΠΑ.ΔΗ είπε...

Γιάννη ξάδελφε καλησπέρα
Το έγραψα γιατί περίμενα από τον υπουργό που ασχολείται με τα Μ.Μ.Ε να πει κάτι και για αυτό το θέμα που είναι στην επικαιρότητα ,τώρα για αυτό που λες ότι δεν θα είναι, συμφωνώ, αλλά μην ξεχνάς ότι η μετάβαση στην ψηφιακή πρέπει να γίνει μέχρι το 2012 δηλαδή σε 2,5 - 3 χρόνια . Σου λέω ναι , το έγραψα επειδή ο σταθμός που εργάζομαι έχει πάρει άδεια για ψηφιακή εκπομπή και πρέπει να το θυμίζει κάποιος. Γιατί μόνον εγώ ξέρω το τι δουλειά έριξα για να βγει αυτή η άδεια.
Τώρα αν κάποιους τους ενοχλεί και θέλουν να το χλεβάζουν τους γράφω στα αρχι..α μου αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα .
Και για μερικούς που θέλουν να νομίζουν ότι είμαι κατευθυνόμενος από το συγκρότημα είναι για γέλια φαίνεται ότι δεν με ξέρουν καθόλου.
Τώρα αν κάποιος θέλει να πάρει ψηφιακή ας με πάρει τηλέφωνο 6944675735.

ΠΑ.ΔΗ είπε...

Πιπεριά, το λινκ είναι μεταφερόμενο, τώρα εάν εσύ το βλέπεις συνέχεια στη νομαρχία είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο .