Τρίτη 21 Απριλίου 2009

Τηλεοπτικές Πασχαλιάτικες προχειρότητες

Άνοιξα την τηλεόραση την Δευτέρα το μεσημέρι και θαύμασα ένα «καταπληκτικό υπερθέαμα»!!! που μας πρόσφερε τοπικό κανάλι ποικίλης ενημέρωσης .

Τρεις μπαρμπάδες που έπαιζαν μουσική μπροστά από ένα κόκκινο μπερντέ και πάνω του ένα ρομποτικό να γυρίζει σε ρυθμούς ράπ. Ο ήχος κάκιστος, η εικόνα άθλια, οι καημένοι άνθρωποι προσπαθούσαν να κάνουν κέφι αλλά όσο και να το τραβούσαν δεν έβγαινε.
Κάπου κάπου πετούσαν και δύο τρία πλάνα να τσουγκρίζουν κάποιοι αβγά και ένα καψερό αρνί που είχε μείνει από την περσινή σούβλα που την είχαν κάνει κάτω από ένα πλάτανο.
Τελικά κόπηκε άδοξα και στη θέση του πέρασαν τα μπαγλαμαδάκια του 902.
Με πήρε τηλέφωνο και ο καλός μου φίλος Σάκης Μάγειρας και μου είπε χαρακτηριστικά, « Τέτοιες μαλακίες δεν δείχναμε το 1992 στην TVS και τα παίζουν κάποιοι το 2009 ; ». Και όμως φίλε Σάκη κάποιοι το κάνουν και εμείς πρέπει να ανεχόμαστε αυτά τα υποβαθμισμένα προγράμματα.
Συχνά πυκνά, έβλεπα τη διαφήμιση της συνεταιριστικής τράπεζας να διακόπτει τη ροή , του θλιβερού αυτού προγράμματος. Θέλω να πιστεύω πως οι ευφυείς κύριοι που διοικούν τον τραπεζικό όμιλο , δεν θα χαλάλισαν ούτε μισό ευρώ ως χορηγία για αυτήν την παταγώδη τηλεοπτική αποτυχία .
ΠΑ.ΔΗ

1 σχόλιο:

visaltis.net είπε...

Εκπληκτικό!!Στην φράση "Τρεις μπαρμπάδες που έπαιζαν μουσική μπροστά από ένα κόκκινο μπερντέ και πάνω του ένα ρομποτικό να γυρίζει σε ρυθμούς ράπ",έχω πέσει απο την καρέκλα απ΄τα γέλια!!