Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Και το tvs στο DVB-T


Έγινε δεκτή η αίτηση θεραπείας του τηλεοπτικού καναλιού "ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ tvs A.E." του νομού Σερρών από το Ε.Σ.Ρ. και δόθηκε στο κανάλι η άδεια για πιλοτική ψηφιακή εκπομπή.

Να θυμίσουμε είναι ο τρίτος τηλεοπτικός σταθμός από το Ν.Σερρών που πήρε άδεια για ψηφιακή εκπομπή , πρώτο ήταν το Δίκτυο Τηλεόραση από την συχνότητα 41 UHF και δεύτερο το Τηλέ Επιλογές .

Τηλέ επιλογές και TVS καλούνται να παίξουν στο ίδιο multiplex από την συχνότητα 55 UHF . Αυτό σημαίνει ότι οι δύο τηλεοπτικοί σταθμοί θα πρέπει να τα "βρούν" μεταξύ τους με την "ευλογία" της ΕΕΤΤ και να έρθουν σε συμφωνία με τον πάροχο δικτύου για να εκπέμψουν ψηφιακά .

ΠΑ.ΔΗ

3 σχόλια:

aris είπε...

σε καθε περιπτωση πρεπει να έχεις και τα λεφτα για να μεταβεις στην νεα κατασταση . καποιοι τα εχουν αλλοι οχι. οποτε μαλλον θα αλλαξει και το ποιος θα είναι με ποιον . δεν μπορει να δώσουν μια συχνοτητα σε ένα επιδη οι αλλοι δυο δεν μπορουν να καλυψουν το κοστος. παιζει βεβαια και να νικιασουν ολοι χωρο στις κερεες των μεγαλων .

ΠΑ.ΔΗ είπε...

Εαν δεν εχεις λεφτα καλυτερα άλλαξε επάγγελμα αυτη η δουλεια θελει χρημα.
Απο κανενα μεγαλο δεν χρειαζετε να νοικιασης κεραια ολα θα τα κανει ο παροχος δικτυου , αυτος θα ειναι υπευθυνος για το δικτυο εκπομπης καθε σταθμου .
ΠΑ.ΔΗ

serrestv είπε...

Το είπε η Ανευρά στην εκπομπή της με τον Σπυράκο
Μου είπαν οι ρεπόρτερ μου ότι φάγατε κλίση από την Ελληνική Αστυνομία ,
Ρε κακάσχημη ασχημομούρα γιατί δεν λες ότι το είδες στα Σερραϊκά Blog ;
Το δελτίο που “έπαιξες” σήμερα ήταν άντε να μην πω καμιά κουβέντα ,
δεν πήρες χαμπάρι για ,
τον τραγικό θάνατο του 16χρονου
την μήνυση του Δαϊρετζή
το ατύχημα της γιαγιάς
και πόσα άλλα ,
μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι δουλεύεις δε τοπικό κανάλι και το 85% των θεμάτων πρέπει να είναι τοπικού ενδιαφέροντος .