Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Η επίσκεψη Χρυσοχοϊδη στο νομό Σερρών...... πίσω από τις κάμερες


Με 10 κάμερες, δύο επίγεια Link και ένα δορυφορικό σύστημα SNG,κάλυψε το Δίκτυο Τηλεόραση την επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη στο νομό Σερρών.

Με δύο τρικάμερα, ένα στο κεντρικό studio του σταθμού και το άλλο από τον Προμαχώνα (ΟΒ Van) στέλνοντας την εικόνα και τον ήχο μέσω δορυφόρου στο μεγαλύτερο τηλεοπτικό οργανισμό της Βουλγαρίας όπου του είχε ανατεθεί η τηλεοπτική κάλυψη. Με απευθείας συνδέσεις από όλους σχεδόν τους σταθμούς επίσκεψης του υπουργού από τη μία το μεσημέρι μέχρι αργά το απόγευμα παρουσίασε καρέ – καρέ όλη τη επίσκεψη. Η «καλοκουρδισμένη τεχνική μηχανή» του Δίκτυο Τηλεόραση δούλεψε για μια ακόμη φορά άψογα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που έπαιρνε τηλέφωνο και έλεγε έτσι απλά, «Μπράβο στο Δίκτυο».

Ως επικεφαλής του τεχνικού τμήματος, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους τεχνικούς τους δημοσιογράφους και την διευθύντρια του σταθμού, για την άψογη συνεργασία.

ΠΑ.ΔΗ

1 σχόλιο:

aris είπε...

afto me tin dieuthintria exei katantisi karagioziliki dimitri. i kopela eine nea eine mia xara kai axia . exei onoma omos.sto serreiko zoume . den milame gia ton arxiepiskopo. na tin mnimoneuoume me titlo . kako tis kanete tis kopelas. kai eine san ta krya ta nera. den eine omos kai o latsios .