Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Εργασιακός αντιπρόσωπος της Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε στις Σέρρες


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίσαμε και ορίζουμε σαν εργασιακό εκπρόσωπο της Ένωσης για του τεχνικούς που εργάζονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς Σερρών, τον συνάδελφό μας Δημήτρη Παπαμιχαλάκη.

Παρακαλούμε τα μέλη μας και τους υπευθύνους των τηλεοπτικών σταθμών του Νομού Σερρών να απευθύνονται στον εν λόγω συνάδελφό μας για οποιοδήποτε εργασιακό πρόβλημα.

Συνάδελφοι μείνετε συσπειρωμένοι γύρω από το σωματείο μας, οι καιροί είναι δύσκολοι και οι μέρες που έρχονται ακόμα δυσκολότερες. Μόνο όλοι μαζί ενωμένοι θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε νικηφόρα και να επιλύσουμε τα προβλήματα του κλάδου μας.

Για όσους επιθυμούν να εγγραφούν στα μητρώα της Ένωσής μας, μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα μας www.etitbe.gr να συμπληρώσουν την αίτηση που υπάρχει εκεί και να μας την στείλουν με φαξ.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΤΙΤΒΕ

Ευχαριστώ θερμά το Δ.Σ. της ΕΤΙΤΒΕ, και ιδιαιτέρως τον πρόεδρο Δημήτριο Νασιούλη, για την τιμή που μου κάνανε, να με ορίσουν εργασιακό εκπρόσωπο της Ένωσης για τους τεχνικούς που εργάζονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς του ν.Σερρών.

Δημήτρης Παπαμιχαλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: