Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

8ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. κηρύσσει  8ωρη στάση εργασίας για την Τρίτη  7  Δεκεμβρίου 2010 από ώρα 05.00π.μ. της Τρίτης μέχρι και ώρα 13.00μ.μ. της ίδιας μέρας (Τρίτης 7 Δεκεμβρίου 2010) στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ την προσπάθεια της Διοίκησης  του ΑΝΤ1  να μειώσει το προσωπικό της επιχείρησης του Σταθμού με απολύσεις.  «Με αγάπη» ακόμα και οι απολύσεις !  Φροντίζοντας και μεριμνώντας για τα πάντα όπως αναφέρεται στην εκπομπή της κυρίας Κυριακού, φρόντισε για 13 οικογένειες συναδέλφων μας να περάσουν χαρούμενες γιορτές στο δρόμο.  Έτσι δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο ο ΑΝΤ1!  Για άλλη μια φορά, η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.
ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι είμαστε αποφασισμένοι να μην αφήσουμε να χαθεί ούτε μια θέση εργασίας.  Αυτός είναι ο στόχος μας.  Δεν θα επιτρέψουμε απολύσεις εργατικού δυναμικού στον βωμό του κέρδους.  Να μην υπάρξει καμία δυσμενής αλλαγή στις εργασιακές σχέσεις.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από την Διοίκηση του ΑΝΤ1 να δεσμευθεί ότι δεν θα χαθεί ούτε μία θέση εργασίας.  Δεν περισσεύει κανένας εργαζόμενος!
ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους τεχνικούς στον ΑΝΤ1,  μέλη μας και μη, να μετάσχουν μαζικά και δυναμικά στη στάση εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: