Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Επιτροπή για τη μετάβαση στην ψηφιακή

Αποφασίστηκε η σύνθεση του Οργάνου που θα αναλάβει το συντονισμό των ενεργειών για τη μετάβαση στην ψηφιακή τηλεόραση, από εδώ και πέρα και ειδοποιήθηκαν οι εμπλεκόμενοι φορείς προκειμένου να ορίσουν τους εκπροσώπους τους.
Στο Όργανο, του οποίου πιθανότατα θα προΐσταται ο γενικός γραμματέας Επικοινωνιών Σωκράτης Κάτσικας, συμμετέχουν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς με την ψηφιακή μετάβαση, αφού εκπροσωπούνται τα υπουργεία, οι Ενώσεις των τηλεοπτικών σταθμών εθνικής και περιφερειακής εμβέλειας, οι φορείς των δικτύων και βέβαια οι εμπλεκόμενες ανεξάρτητες αρχές.
Ειδικότερα στην Επιτροπή θα συμμετέχουν
εκπρόσωποι από τη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας, το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, το υπουργείο Εσωτερικών , Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης - Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, το υπουργείο Οικονομικών - Γενική Γραμματεία υπουργείου Οικονομικών, το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας - Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, το ΕΣΡ την ΕΕΤΤ την Ένωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (ΕΙΤΗΣΕΕ), την Digea, την Ένωση Περιφερειακών Καναλιών Ελλάδας (ΕΠΕΚ), την Ένωση Τηλεοράσεων Ελληνικής Περιφέρειας (ΕΤΕΠ) και την Digital Union.
Ναυτεμπορική

2 σχόλια:

aris είπε...

tha pame mono se psifiaki ekpompi ( se teliko mono stadio to analogiko tha ekpempete psifiaka? ) i tha pame se oloklirotiko psifiako systima?

ΠΑ.ΔΗ είπε...

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ. ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΗΦΙΑΚΑ