Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

"Συνάδελφοι" - γελοία υποκείμενα


"Οι ψείρες του τριχωτού της κεφαλής, βρίσκονται μόνο στο κεφάλι και σε κανένα άλλο μέρος του ανθρωπίνου σώματος.  Αυτές οι ψείρες δεν ζουν στα έπιπλα ,στα καπέλα, στα σκεπάσματα, στα χαλιά και πουθενά αλλού στο περιβάλλον. Όποια θεραπεία και να εφαρμόσετε σε άλλο μέρος εκτός από το ανθρώπινο κεφάλι δεν θα εξαλείψετε την ψείρα.Μία ψείρα ποτέ δεν θα εγκαταλείψει από μόνη της το κεφάλι στο οποίο παρασιτεί, διότι εκεί βρίσκει καταφύγιο, τροφή, ζέστη και υγρασία."
-'Ετσι, εδώ βλέπουμε μεταλλαγμένη ψείρα (μικρόφωνο που μπαίνει στο πέτο ), που είναι στο γιακά της βουλευτίνας  Έβρου της κ. Τσαούση,  από κάμεραμαν και όπως διαβάζετε πιο πάνω ο γιατρός μας εξηγεί για την ψείρα, βασικά πράγματα.Ο συγκεκριμένος κάμεραμαν ανταποκριτής Κομοτηνής της "Δέλτα"τηλεόρασης, μπερδεύτηκε μάλλον παρακολουθώντας πολύ Τουρκικά κανάλια και αγαπώντας  ιδιαίτερα την διαφήμιση του  ¨vidal sassoon" - " ΕΜ ΣΑΜΠΟΎ- ΕΜ ΚΟΝΤΙΣΙΟΝΕΡ"   σκέφτηκε δεν το κάνει και με το μικρόφωνο...Τα κατάφερε...Και έτσι έκανε την δουλεία δημοσιογράφου και ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ 2 σε1.   Και έτσι πήρε το βραβείο από το κανάλι του...


 -Συμπέρασμα, κάποιοι έχασαν το μεροκάματο τους, αλλά ο καναλάρχης έκανε την δουλεία του ,η βουλευτίνα έκανε το κομμάτι της, έτσι δεν είναι κ. Τσαούση Ελένη???
-Και καταλήγουμε στο ίδιο κοινό παρανομαστή "ΚΡΙΣΗ ΥΠΑΡΧΗ " . 
-Δεν μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα, γι αυτό  απασχολούνται παράνομα από τους καναλάρχες τέτοιοι τύποι, χωρίς άδειες άσκησης επαγγέλματος και  είναι υπεύθυνοι, που εκδιώκονται συνάδελφοί τους δημοσιογράφοι , διότι με τον τρόπο τους και με τη συμπεριφορά τους αυτή, τους "αντικαθιστούν ",με αποτέλεσμα να μην είναι αναγκαίοι οι δημοσιογράφοι.
Οι τύποι από το κανάλι της Δράμας - Έβρου ... (και δεν είναι οι μοναδικοί) δεν ξέρουν πόσο κακό κάνουν στο χώρο , ιδιαίτερα τώρα που γίνονται απολύσεις και μένουν άνεργοι συνάδελφοι τους!!! Εκτός αν επιβεβαιώνει ότι είναι βλέπουμε την πάρτη μας.
 Οι ενώσεις συντακτών αλήθεια τι λένε γι αυτό; Αντιδρούν στις απολύσεις συναδέλφων τους; Δεν την είδαν την εικόνα αυτή κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του περιφερειακού συμβουλίου ΑΜ - Θ; Το μικρόφωνο στο αριστερό σου χέρι φίλε μου, και το πέτου το έβαζε κάποιος ηχολήπτης και το κράταγε κάποτε κάποια-ος συνάδελφος που απολύθηκε προφανώς και εσύ όχι μόνο δεν αντέδρασες αλλά κάνεις και την πάπια ... όπως κάνουν οι καναλάρχες και οι Πολιτικοί...
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ" ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ  ΕΙΚΟΝΟΛΗΠΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ.
ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ; ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ 
karakaxadra.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: